Beoordelingen van Sushi Nieuw Nieuw-Vennep

Recente recensies van Sushi Nieuw Nieuw-Vennep

5 sterren na 49 reviews

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse sushi en prachtig gemaakt.

, 14-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goede pokebowl

, 12-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk, vers en gevarieerd. Vriendelijk personeel. Komen zeker nog terug.

, 11-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top kwaliteit sushi en netjes even gebeld omdat het eten 5 min later werd bezorgd. Ter compensatie nog bolletjes ijs gekregen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super! Alles volgens afspraak, snelle bezorging en heerlijk! Een aanrader.

, 09-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig! Heerlijke sushi, goede prijs en precies op tijd bezorgd! Zeker voor herhaling vatbaar😁

, 07-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal tevreden! Netjes gebeld dat de bestelling iets later zou komen, ook nog eens een extra portie loempia’s gekregen. Herhaling vatbaar :).

, 07-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onwijs lekkere sushi voor een goede prijs, daarnaast ook nog eens snel bezorgd! Echt een aanrader

, 05-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekker sushi, nette zaak en stipt optijd

, 05-11-2019

Kwaliteit:

Rating

, 02-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk geheten, snelle levering. Ga zo door.

, 29-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere, betaalbare sushi en de bezorging was snel.

, 28-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi! Aanwinst voor Nieuw-Vennep!

, 28-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijke sushi gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en hele lieve mensen!! Bedankt voor het ijsje! Was ook lekker

, 26-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tot nu toe zijn wij erg tevreden met de kwaliteit van het eten en van de bezorgservice. Keep up the good work en laat je niet verleiden om de kantjes ervan af te lopen omwille van jullie winst/verlies.

, 25-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit is super, net als de service. De sushi is goddelijk, een absolute aanrader. Nu 3 x geweest en de kwaliteit is onveranderd goed. Wat mij betreft een blijver!

, 25-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere en verse Sushi! Wauw, oprecht de lekkerste afhaal die ik tot nu toe heb geprobeerd en schappelijke prijzen. Ik word vaste klant als het zo allemaal blijft.

, 23-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de eerste keer sushi besteld. De sushi was heerlijk! Werd op tijd bezorgd aardig personeel. Wij bestellen graag nog eens.

, 19-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima prijs/kwaliteitsverhouding. Heerlijk gegeten!

, 18-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was smakelijk, ruime hoeveelheid sojasaus, en op tijd bezord

, 17-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Super service, heerlijk eten, altijd vers gemaakt en elke keer weer geweldig.

, 15-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Voor de 2e keer sushi bij Sushi Nieuw besteld en weer was het erg smakelijk! Een aanrader!

, 14-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

SUPER!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer perfect!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi we hebben ervan genoten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-10-2019

Kwaliteit:

Rating

, 06-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en snel bezorgd, zeker een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse sushi, en zeer netjes opgediend! Gaan we zeker vaker bestellen.

, 04-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, de sushi is super vers en van goede kwaliteit.

, 02-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Sushi Nieuw:hartstikke bedankt!

, 01-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel, maar ook heerlijke sushi. Top een aanrader.

Reactie van Sushi Nieuw:Dank u wel!

, 27-09-2019

Kwaliteit:

Rating

De Pokebowls smaakten uitstekend ,alles super vers.

Reactie van Sushi Nieuw:Dank u wel!

, 26-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Sushi op de afgesproken tijd gereed. De sushi was heerlijk en erg goed verzorgd. Bediening is erg vriendelijk en voorkomend!

Reactie van Sushi Nieuw:Bedank u wel!

, 26-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Sushi Nieuw:Dank u wel!

, 26-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was heerlijk De website kan beter

Reactie van Sushi Nieuw:Heel erg bedankt voor uw tip,we gaan zeker onze best doen!

, 26-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Zowel in toelichting bij de bestelling als ook bij het afhalen gevraagd of er soja en wasabi bij zit. Een duidelijke ja was het antwoord. Toen we thuis kwamen bleken we een flinke hoeveelheid sushi te hebben zonder wasabi, sushi zonder wasabi is echt niet ok, we baalden hier dan ook flink van.. Ook vonden we de rollen erg dik waardoor je meer rijst proeft dan inhoud.

Reactie van Sushi Nieuw:Het spijt ons heel erg we hebben het over het hoofd gezien, en we willen ons excuses aanbieden voor het ongemak. We zullen proberen om volgende keer beter op te letten

, 25-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super vers, heerlijk eten.

, 24-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel, lekker en niet al te duur! Fijne nieuwe toevoeging in Nieuw Vennep!

Reactie van Sushi Nieuw:Hartstikke bedankt!

, 22-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, lekker vers en niet te duur! Wij gaan zeker vaker bestellen.

Reactie van Sushi Nieuw:Bedankt voor uw review!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, super vers en veel keuze. Lekkerder dan in een restaurant echt een aanrader!

Reactie van Sushi Nieuw:We zijn heel blij dat onze sushi u bevalt, bedankt voor het bestellen!

, 14-09-2019

Kwaliteit:

Rating

In 1 woord geweldig!

Reactie van Sushi Nieuw:Bedankt voor het bestellen en het achterlaten van deze lieve review! We hopen dat u genoten heeft!

, 14-09-2019

Kwaliteit:

Rating

In een woord perfect, een enorme aanwinst voor Nieuw Vennep. De sushi schotel was super vers, en de smaken geweldig, smaak bommetjes in je mond.

Reactie van Sushi Nieuw:Bedankt voor het bestellen! We doen zeker onze best om onze sushi zo vers mogelijk aan onze klanten te leveren! We hopen dat het gesmaakt heeft!

, 13-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Super lekker!

Reactie van Sushi Nieuw:Dankuwel! We hopen dat het gesmaakt heeft!

, 13-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Was echt lekker! Hoe sushi moet zijn. Voor herhaling vatbaar. Eindelijk een goeie sushi in het dorp.

Reactie van Sushi Nieuw:Hartelijk dank voor dit grote compliment! We hopen dat het gesmaakt heeft!

, 12-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke poke bowls en zeer vriendelijke bezorging.

Reactie van Sushi Nieuw:Dankuwel voor het achterlaten van deze beoordeling! We hopen dat u genoten heeft!

, 10-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Wat een aanwinst! Heerlijke royaal gevulde pokebowls met verse ingrediënten. Spartelverse sashimi goede wasabi en gembe. Wij gaan zeker vaker halen. Winkel ziet er ook mooi en schoon uit’

Reactie van Sushi Nieuw:Hartelijk bedankt voor het bestellen! Super fijn om te horen dat uw bestelling naar wens was!