Beoordelingen van Sushi Nieuw Nieuw-Vennep

Recente recensies van Sushi Nieuw Nieuw-Vennep

5 sterren na 105 reviews

, 17-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super verse sushi, met gevarieerde keuze en vooral erg lekker. Genoten! En keurig op tijd bezorgd! Een echte aanrader en aanwinst voor nieuw vennep

, 16-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi en prima service

, 14-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker en vers. De beste uit de verre omtrek

, 12-01-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk gegeten! Heel feestelijk.

, 12-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi !!!!

, 09-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit! Beetje aan de prijs, maar het was echt goed! Nette levering, we waren heel tevreden.

, 07-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en snelle service!

, 06-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super! En vers

Reactie van Sushi Nieuw:Fijn om te horen, bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top, vaste klant hier. Altijd superlekker en vers! Bezorging ook top, altijd op tijd.

Reactie van Sushi Nieuw:Heel erg bedankt voor de positieve review, we zien u snel weer terug;)

, 02-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Sushi Nieuw:Bedankt!

, 01-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Uiteraard weer prima en met zorg gemaakt. De rolls zijn heerlijk van smaak en dit keer een box erbij besteld. Een aanrader.

Reactie van Sushi Nieuw:Hartelijk bedankt voor de positieve recensie!

, 30-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker....

Reactie van Sushi Nieuw:Hartelijk bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer een super lekker sushi gegeten. De kwaliteit is top!

Reactie van Sushi Nieuw:Fijn om te horen dat u genoten hebt, we zien u hopelijk snel terug.

, 25-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi is top en heerlijk vers

Reactie van Sushi Nieuw:Dankuwel!

, 23-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd vers Altijd lekker

Reactie van Sushi Nieuw:Zeer fijn om te horen, bedankt en tot de volgende keer

, 23-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom super verse en smaakvolle sushi’s!

Reactie van Sushi Nieuw:Erg fijn om te horen, tot snel!

, 23-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en snel bezorgd!

Reactie van Sushi Nieuw:Heel erg bedankt voor de lieve comment;)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Sushi Nieuw:Thank you!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi!! Super blij dat we in het dorp nu ook lekkere verse sushi kunnen bestellen!! Top kwaliteit!!

Reactie van Sushi Nieuw:Erg fijn om te horen, bedankt voor de lieve review.

, 19-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk sushi! Keurig op tijd bezorgd! Alles er op en er aan en was volgens mij heel vers. Enige puntje voor verbetering is de website. Wat meer plaatjes of uitleg over de gerechten zou fijn zijn!

Reactie van Sushi Nieuw:Hartelijk bedankt voor de positieve reactie, we doen zeker ons best om onze sushi zo vers mogelijk te houden. Ook erg bedankt voor de tip, we zullen er rekening mee houden;)

, 18-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd, eten was 👍

Reactie van Sushi Nieuw:Bedankt voor de review!

, 18-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi!

Reactie van Sushi Nieuw:Hartelijk bedankt!

, 18-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super kwaliteit, snel bezorgd en heel lekker. Een aanwinst voor Nieuw Vennep

Reactie van Sushi Nieuw:Heel erg bedankt voor de lieve review,we zien u hopelijk snel terug:)

, 17-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was erg lekker en een zeer snelle bezorging

Reactie van Sushi Nieuw:Heel erg fijn om te horen dat u hebt genoten,we doen ons best om onze sushi zo snel en vers mogelijk te bezorgen!

, 15-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet gewend van jullie, sushi was smaakloos en echt niet lekker. Ik en mijn vriendin waren allebei misselijk na het eten van de suhsi. Echt niet oké.

Reactie van Sushi Nieuw:Beste Martijn, spijtig om te horen dat u ditmaal niet tevreden bent over de kwaliteit van onze sushi。 We herkennen ons niet in uw review。 Al onze sushi wordt op bestelling vers gemaakt。U kunt verder contact met ons opnemen voor nadere toelichting van uw recensie。

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk, en waren lekker snel. Zeker aan te raden

Reactie van Sushi Nieuw:We doen zeker ons best om onze sushi zo vers en snel mogelijk te bezorgen, bedankt voor de positieve feedback!

, 15-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk en keurig op tijd bezorgd.

Reactie van Sushi Nieuw:Heel erg bedankt voor de lieve recensie, erg fijn om te horen :)

, 14-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch verse en smakelijke sushi!!

Reactie van Sushi Nieuw:Heel erg bedankt voor de lieve feedback:)

, 13-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Wat een heerlijke sushi, vers en prachtig gemaakt. We hebben er wederom van genoten. Betaalbare goede kwaliteit.

Reactie van Sushi Nieuw:Erg fijn om te horen dat de smaak en presentatie van onze sushi u beviel, we zien u hopelijk snel terug!

, 13-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk, goed verzorgd. Op tijd klaar.

Reactie van Sushi Nieuw:Heel erg bedankt:)

, 12-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushis waren zalig, erg vers, echt met zorg gemaakt. Ze zijn erg tevreden en gaan zeker vaker bestellen. De prijs is ook prima vergelijken met andere sushis afhaalrestauranten.

Reactie van Sushi Nieuw:Erg fijn dat u tevreden bent met de kwaliteit en prijzen van onze sushi, we zien u snel terug!

, 09-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke extreem verse sushi! Wordt echt voor je gemaakt. 5 minuutjes langer gewacht maar een lekker flesje sake gekregen. Hele lieve mensen en lekkere sushi!

Reactie van Sushi Nieuw:Heel erg bedankt voor de positieve review, fijn om te horen dat onze sushi u beviel en dat u blij bent met het flesje sake ;)

, 09-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorger was snel en super lief, sushi was heerlijk en vers. Toppers!

Reactie van Sushi Nieuw:Heel erg bedankt, tot snel;)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten!!

Reactie van Sushi Nieuw:;)

, 06-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In een woord: geweldig . Heerlijk, netjes op tijd! Helemaal top!!!

Reactie van Sushi Nieuw:Awh heel erg bedankt voor de lieve review!

, 06-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top zoals altijd, smaakvol en vers!

Reactie van Sushi Nieuw:Hartelijk bedankt!

, 05-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goede kwaliteit sushi die vers wordt gemaakt. Bezorging is op precies de van te voren gekozen tijdstip.

Reactie van Sushi Nieuw:Heel erg bedankt voor de positieve review, we zien u snel weer terug;)

, 04-12-2019

Kwaliteit:

Rating

De pok bowl met tonijn en sojasaus is mijn favoriet en is heerlijk. Alles is zo vers. Zalig. Ook alle andere sushi is heerlijk vers en wordt voor je neus klaar gemaakt! Top!

Reactie van Sushi Nieuw:We doen zeker ons best om alles zo vers mogelijk te houden, fijn om te horen dat het u beviel;)

, 03-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere verse sushi! De ebi tempura in sushi was nog warm dus dan weet je dat t net gemaakt is. Ook op tijd bezorgd!

Reactie van Sushi Nieuw:We maken onze sushi zeker vers per bestelling, bedankt voor de lieve feedback;)

, 03-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goede kwaliteit sushi! Beste in de omgeving

Reactie van Sushi Nieuw:Heel erg bedankt;)

, 03-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker sushi

Reactie van Sushi Nieuw:Thank you;)

, 01-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfecte service en heerlijke sushi. Bestelling was ook snel en gratis thuis bezorgd.

Reactie van Sushi Nieuw:Erg bedankt voor de lieve feedback, we proberen onze sushi zeker zo snel mogelijk in de beste kwaliteit te leveren;)

, 01-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sinds de opening van Sushi Nieuw afgelopen september halen wij regelmatig ons favoriete bubble tea, sushi en poke bowls. Wij zijn elke keer weer zeer tevreden met de heerlijke/verse sushi en vriendelijke ontvangst (in dit geval bezorging) Blij dat wij eindelijk kwaliteit sushi in de buurt hebben!

Reactie van Sushi Nieuw:Heel erg bedankt voor de lieve feedback, we doen ons best om alles zo lekker en vers mogelijk te houden! We zien u snel weer;)

, 01-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de 2e keer besteld bij Sushi Nieuw en onwijs tevreden. Verse producten, goede prijs / kwaliteit. Wij komen zeker terug.

Reactie van Sushi Nieuw:We zijn erg blij om te horen dat het u bevalt, we hopen u zeker vaker te zien!Heel erg bedankt voor de positieve review!

, 28-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Super lekker en goed op tijd klaar!!

Reactie van Sushi Nieuw:Heel erg bedankt voor de positieve review! We doen ons best om onze sushi zo vers mogelijk te houden:)

, 28-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Meest geweldige plek !!!

Reactie van Sushi Nieuw::)

, 27-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Wederom lekker gegeten en uitstekende kwaliteit.

Reactie van Sushi Nieuw:Zeer fijn om te horen, hartelijk bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Met collega's Sushi besteld voor een avondje overwerken. Eén collega lust geen vis en voor hem was er sushi met kip en natuurlijk vegetarische sushi. De bezorging was keurig op tijd en de sushi was erg lekker. Zeker een aanrader!

Reactie van Sushi Nieuw:Erg fijn om te horen dat het jullie beviel, we doen ons best om onze menu zo gevarieerd mogelijk te houden zodat er voor ieder wat is. Bedankt voor de positieve feedback. Tot snel!

, 25-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering Hele goede kwaliteit

Reactie van Sushi Nieuw:Erg bedankt!

, 25-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Sushi Nieuw:Dankuwel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en zeer snel geleverd.

Reactie van Sushi Nieuw:Bedankt! We zien u snel terug;)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vers en keurig op tijd. Wij hadden de box sushi Nieuw besteld. Ruim voldoende voor 2 personen en van alles wat. We gaan zeker vaker bestellen.

Reactie van Sushi Nieuw:Fijn dat u hebt genoten van onze sushi box, we hopen u vaker terug te zien!

, 23-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, verzorgde zaak

Reactie van Sushi Nieuw:Heel erg bedankt!

, 22-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top, super lekker en vers!

Reactie van Sushi Nieuw:Erg fijn om te horen, bedankt:)

, 20-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect👌

Reactie van Sushi Nieuw:Thankyou! Dit is natuurlijk ook te danken aan onze topbezorgers;)

, 18-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi! We hebben enorm genoten en zullen zeker vaker bestellen😊

Reactie van Sushi Nieuw:Yess fijn dat het u bevalt, we hopen u vaker te zien!

, 17-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse sushi en prachtig gemaakt.

Reactie van Sushi Nieuw:Erg fijn om te horen, dankuwel!

, 14-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goede pokebowl

Reactie van Sushi Nieuw:Fijn om te horen dat onze pokebowl u beviel, hopelijk tot snel!

, 12-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Sushi Nieuw:Bedankt!!

, 12-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk, vers en gevarieerd. Vriendelijk personeel. Komen zeker nog terug.

Reactie van Sushi Nieuw:Heel erg bedankt, we doen zeker ons best om onze sushi zo vers mogelijk te houden. We zien u hopelijk snel weer terug!

, 11-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top kwaliteit sushi en netjes even gebeld omdat het eten 5 min later werd bezorgd. Ter compensatie nog bolletjes ijs gekregen.

Reactie van Sushi Nieuw:Hartelijk bedankt voor het bestellen bij Sushi Nieuw en de positieve feedback, we zien u snel weer terug:)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super! Alles volgens afspraak, snelle bezorging en heerlijk! Een aanrader.

Reactie van Sushi Nieuw:Fijn om te horen dat het u beviel, tot gauw!

, 09-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig! Heerlijke sushi, goede prijs en precies op tijd bezorgd! Zeker voor herhaling vatbaar😁

Reactie van Sushi Nieuw:Dankuwel voor de positieve feedback, tot snel!

, 07-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal tevreden! Netjes gebeld dat de bestelling iets later zou komen, ook nog eens een extra portie loempia’s gekregen. Herhaling vatbaar :).

Reactie van Sushi Nieuw:Fijn om te horen dat het u bevalt, bedankt voor de positieve feedback, we zien u snel weer terug!:)

, 07-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Sushi Nieuw:Dankuwel!

, 05-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onwijs lekkere sushi voor een goede prijs, daarnaast ook nog eens snel bezorgd! Echt een aanrader

Reactie van Sushi Nieuw:Erg fijn om te horen bedankt voor de positieve feedback :)

, 05-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekker sushi, nette zaak en stipt optijd

Reactie van Sushi Nieuw:Hartelijk bedankt!

, 05-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Sushi Nieuw:Dankuwel :)

, 02-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk geheten, snelle levering. Ga zo door.

Reactie van Sushi Nieuw:Fijn om te horen, we zien u snel terug!

, 29-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere, betaalbare sushi en de bezorging was snel.

Reactie van Sushi Nieuw:Erg bedankt mevrouw!

, 28-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi! Aanwinst voor Nieuw-Vennep!

Reactie van Sushi Nieuw:Heel erg bedankt, zeer fijn om te horen!

, 28-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijke sushi gegeten

Reactie van Sushi Nieuw:Heel erg bedankt, tot snel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en hele lieve mensen!! Bedankt voor het ijsje! Was ook lekker

Reactie van Sushi Nieuw:Fijn om te horen dat u hebt genoten, we zien u hopelijk snel terug;)

, 26-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tot nu toe zijn wij erg tevreden met de kwaliteit van het eten en van de bezorgservice. Keep up the good work en laat je niet verleiden om de kantjes ervan af te lopen omwille van jullie winst/verlies.

Reactie van Sushi Nieuw:Heel erg bedankt, wij zullen ons best doen om altijd de beste kwaliteit te leveren. We zien u snel terug!

, 25-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit is super, net als de service. De sushi is goddelijk, een absolute aanrader. Nu 3 x geweest en de kwaliteit is onveranderd goed. Wat mij betreft een blijver!

Reactie van Sushi Nieuw:Erg fijn om te horen dat het u bevalt, dankuwel!

, 25-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere en verse Sushi! Wauw, oprecht de lekkerste afhaal die ik tot nu toe heb geprobeerd en schappelijke prijzen. Ik word vaste klant als het zo allemaal blijft.

Reactie van Sushi Nieuw:Erg fijn om te horen, we zien u snel terug!

, 23-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de eerste keer sushi besteld. De sushi was heerlijk! Werd op tijd bezorgd aardig personeel. Wij bestellen graag nog eens.

Reactie van Sushi Nieuw:Hartstikke bedankt voor de positieve feedback, we zien u snel terug!

, 19-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima prijs/kwaliteitsverhouding. Heerlijk gegeten!

Reactie van Sushi Nieuw:Fijn om te horen dat u tevreden bent, we zien u snel terug!

, 18-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was smakelijk, ruime hoeveelheid sojasaus, en op tijd bezord

Reactie van Sushi Nieuw:Dankuwel voor de positieve feedback, we zien u graag terug!

, 17-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Super service, heerlijk eten, altijd vers gemaakt en elke keer weer geweldig.

Reactie van Sushi Nieuw:Hartelijk bedankt voor de feedback, erg fijn om te horen dat u tevreden bent! We zien u snel weer:)

, 15-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Voor de 2e keer sushi bij Sushi Nieuw besteld en weer was het erg smakelijk! Een aanrader!

Reactie van Sushi Nieuw:Hartelijk bedankt voor uw feedback!

, 14-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

SUPER!!!

Reactie van Sushi Nieuw:Hartelijk bedankt!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer perfect!

Reactie van Sushi Nieuw:Heel fijn om te horen, we zien u snel terug;)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi we hebben ervan genoten

Reactie van Sushi Nieuw:Erg fijn om te horen, bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Sushi Nieuw:Dankuwel!!

, 06-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en snel bezorgd, zeker een aanrader!

Reactie van Sushi Nieuw:Heel erg bedankt voor het bestellen bij Sushi nieuw, fijn om te horen dat u hebt genoten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse sushi, en zeer netjes opgediend! Gaan we zeker vaker bestellen.

Reactie van Sushi Nieuw:Bedankt voor het bestellen bij Sushi Nieuw, we zien u graag terug!

, 04-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, de sushi is super vers en van goede kwaliteit.

Reactie van Sushi Nieuw:Fijn om te horen dat u hebt genoten, hartelijk bedankt en we hopen u weer snel te zien!

, 02-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Sushi Nieuw:hartstikke bedankt!

, 01-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel, maar ook heerlijke sushi. Top een aanrader.

Reactie van Sushi Nieuw:Dank u wel!

, 27-09-2019

Kwaliteit:

Rating

De Pokebowls smaakten uitstekend ,alles super vers.

Reactie van Sushi Nieuw:Dank u wel!

, 26-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Sushi op de afgesproken tijd gereed. De sushi was heerlijk en erg goed verzorgd. Bediening is erg vriendelijk en voorkomend!

Reactie van Sushi Nieuw:Bedank u wel!

, 26-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Sushi Nieuw:Dank u wel!

, 26-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was heerlijk De website kan beter

Reactie van Sushi Nieuw:Heel erg bedankt voor uw tip,we gaan zeker onze best doen!

, 26-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Zowel in toelichting bij de bestelling als ook bij het afhalen gevraagd of er soja en wasabi bij zit. Een duidelijke ja was het antwoord. Toen we thuis kwamen bleken we een flinke hoeveelheid sushi te hebben zonder wasabi, sushi zonder wasabi is echt niet ok, we baalden hier dan ook flink van.. Ook vonden we de rollen erg dik waardoor je meer rijst proeft dan inhoud.

Reactie van Sushi Nieuw:Het spijt ons heel erg we hebben het over het hoofd gezien, en we willen ons excuses aanbieden voor het ongemak. We zullen proberen om volgende keer beter op te letten

, 25-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super vers, heerlijk eten.

Reactie van Sushi Nieuw:Erg fijn om te horen, bedankt voor de feedback!

, 24-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel, lekker en niet al te duur! Fijne nieuwe toevoeging in Nieuw Vennep!

Reactie van Sushi Nieuw:Hartstikke bedankt!

, 22-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, lekker vers en niet te duur! Wij gaan zeker vaker bestellen.

Reactie van Sushi Nieuw:Bedankt voor uw review!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, super vers en veel keuze. Lekkerder dan in een restaurant echt een aanrader!

Reactie van Sushi Nieuw:We zijn heel blij dat onze sushi u bevalt, bedankt voor het bestellen!

, 14-09-2019

Kwaliteit:

Rating

In 1 woord geweldig!

Reactie van Sushi Nieuw:Bedankt voor het bestellen en het achterlaten van deze lieve review! We hopen dat u genoten heeft!

, 14-09-2019

Kwaliteit:

Rating

In een woord perfect, een enorme aanwinst voor Nieuw Vennep. De sushi schotel was super vers, en de smaken geweldig, smaak bommetjes in je mond.

Reactie van Sushi Nieuw:Bedankt voor het bestellen! We doen zeker onze best om onze sushi zo vers mogelijk aan onze klanten te leveren! We hopen dat het gesmaakt heeft!

, 13-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Super lekker!

Reactie van Sushi Nieuw:Dankuwel! We hopen dat het gesmaakt heeft!

, 13-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Was echt lekker! Hoe sushi moet zijn. Voor herhaling vatbaar. Eindelijk een goeie sushi in het dorp.

Reactie van Sushi Nieuw:Hartelijk dank voor dit grote compliment! We hopen dat het gesmaakt heeft!

, 12-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke poke bowls en zeer vriendelijke bezorging.

Reactie van Sushi Nieuw:Dankuwel voor het achterlaten van deze beoordeling! We hopen dat u genoten heeft!

, 10-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Wat een aanwinst! Heerlijke royaal gevulde pokebowls met verse ingrediënten. Spartelverse sashimi goede wasabi en gembe. Wij gaan zeker vaker halen. Winkel ziet er ook mooi en schoon uit’

Reactie van Sushi Nieuw:Hartelijk bedankt voor het bestellen! Super fijn om te horen dat uw bestelling naar wens was!