Beoordelingen van Sushi Nieuw Nieuw-Vennep

Recente recensies van Sushi Nieuw Nieuw-Vennep

5 sterren na 283 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt super lekker en vers en was binnen 30 minuten geleverd

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Super lekker leuke prijs

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere sushi met grote stukken verse vis. De sushi werd vanwege de drukte iets later bezorgd, hierover werden we netjes telefonisch geïnformeerd.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke zalm pokebowl gegeten. Heerlijk vullende maaltijd, zeker nog eens bestellen.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste sushi die wij hebben gegeten!!!!! Wij bestellen hier heel graag. Mvg Robin Smakman

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed service. Super vers!! Heerlijke sushi beste in omgeving nieuw vennep /Hoofddorp. Dit wordt ons vaste sushi stekkie

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd geleverd Zag er goed verzorgd uit lekkere Poke bowl zalm en beef

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Héérlijke sushi en bezorging netjes op aangeven tijd.

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kan niet beter het is elke keer weer genieten 😊

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pokebowls en de sushi waren super lekker en de bezorging was perfect op tijd. Top ervaring!

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit, mooi op tijd bezorgd en vriendelijke bezorger. Enige punt van kritiek is dat een creditcard betaling 2 EURO extra kost!! Dat is echt uit de tijd en het is zelfs niet meer toegestaan volgens de Europese wet!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste sushi van nieuw Vennep on omstreken!

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Met vrienden genoten van de “prachtig opgemaakte” en smaakvolle pokebowl! Ook bezorgster was super vriendelijk🎈

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de eerste keer besteld, was eigenlijk te weinig voor twee, weten we dus voor de volgende keer. Klokslag 18.00 uur werd er aangebeld, top. Voor herhaling vatbaar. Veel dank.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voortreffelijk heerlijke sushi en sashimi

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker en vers!

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt de heerlijkste sushi uit de omgeving

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerste Sushi van de Haarlemmermeer.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker! Zeker voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi! Echt fijne kwaliteit en super vers. Fijne communicatie ook: bestelling liet langer op zich wachten dan gepland. Keurig gebeld met excuses en zelfs wat extra gekregen als service.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi en alles was TOP, bedankt....

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi is top en altijd op tijd bezorgd Aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ook op moederdag weer netjes op tijd en extreem lekker en vers. Wij hebben weer genoten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker, vers, goede kwaliteit en snel met bezorgen

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldige sushi, altijd vers, netjes verzorgd en ook op tijd geleverd. Echt top!

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker!

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer top zoals iedere keer weer!

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was fantastische sushi! Super vers en mega smakelijk! Zag er ook mooi uit! Een echte aanrader! Zij hebben er zeker weten een vaste klant bij! Top!

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle bezorging en de sushi was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

weer netjes precies optijd en keurig bezorgd Smaakte weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

het was weer heerlijk! Wat een feest om de sushi van jullie te eten.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi!!

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk!

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service en heerlijke pokebowl!

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Top kwaliteit. Heerlijk van smaak !

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mega lekkere sushi! Goeie service!

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

superlekkere en verse sushi! Hele goede prijs kwaliteit verhouding. Echt een aanrader!

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere pokebowl! Ik bestel nooit meer ergens anders.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superrrrrrrrrrr lekkere sushi. Snel bezorgd en hele goede prijs. Wij zijn heel enthousiast.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke bestelling weer. De 10e in korte tijd. Dit is de lekkerste sushi die we ooit gegeten hebben! Jullie houden altijd perfect rekening met mijn allergie, top! Er was iets vergeten bij de bestelling maar dit hebben jullie snel en netjes opgelost. 1 puntje van feedback, jullie actie is niet echt een actie... na 10 bestellingen van gemiddeld 40 euro krijgen we nu bij de volgende bestelling 1 euro korting... Maar jullie sushi is heerlijk!

Reactie van Sushi Nieuw:Beste Mark, we zijn erg blij om te horen dat u tevreden bent over de kwaliteit van onze sushi. Echter begrijpen wij dat u niet helemaal tevreden bent over onze actie. Wel willen wij u eraan herinneren dat u bij elke bestelling bij ons 10% korting krijgt. Daarnaast hebben wij als actie 1 euro korting bij uw 10e bestelling. Ook geven wij iets extra's erbij, in uw geval hebben wij een groot flesje kikkoman soya saus erbij gegeven. Hopelijk bent u hierbij genoeg ingelicht. We hopen u snel weer te zien! Mvg, Sushi Nieuw.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor het eerst hier sushi besteld en we waren zeer positief verrast. Hele goede sushi; leuk gepresenteerd en goede kwaliteit vis en overige ingrediënten (avocado echt héél goed!)!! We komen zeker nog een keer terug!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten een echte aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi een aanwinst voor nieuw-vennep

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Ooo wat hebben wij wederom heerlijk gegeten. Echt zeer goede sushi

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch! Super aardig personeel en de sushi was echt heerlijk!! Ga zo door.

Reactie van Sushi Nieuw:Bedankt voor de lieve feedback! we zien u snel terug;)

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd - mooi gepresenteerd, compleet met (voldoende) sojasaus, stokjes etc. en ook nog lekker.... wat wil een mens nog meer ;) Voor herhaling vatbaar dus!

Reactie van Sushi Nieuw:Heel erg bedankt voor de positieve feedback, tot snel;)

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima

Reactie van Sushi Nieuw:Bedankt!

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk ! Altijd heerlijk verse producten!

Reactie van Sushi Nieuw:Fijn om te horen dat het u bevalt.

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor het eerst hier besteld. Bestelling ging vlot maar werd terug gebeld omdat er niet voldoende Tamago Nigiri was. (er werd een prima alternatief aangeboden) Mooie presentatie van de stukken en een heerlijk gegeten. (goede bite ook) Volgende keer bestellen we weer hier!

Reactie van Sushi Nieuw:Heel erg bedankt voor het bestellen bij Sushi Nieuw, excuses nogmaals. We zien u hopelijk snel terug!

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Fantastisch! Heerlijk gegeten!!

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de derde keer dat wij Sushi hebben gegeten van Sushi Nieuw. Alle drie de keren erg lekker en prima kwaliteit! Deze keer voor het eerst laten bezorgen en de bezorger was stipt op tijd. Super!

Reactie van Sushi Nieuw:Hartelijk bedankt voor uw positieve recensie!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was keurig op tijd, de sushi was uitstekend van kwaliteit. De gebakken uitjes zijn lekker maar mag van mij wel iets minder.

Reactie van Sushi Nieuw:Hartelijk bedankt voor uw tip!

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top Sushi.

Reactie van Sushi Nieuw:Hartelijk bedankt voor uw recencie!

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk eten, nette beleefde bezorging, mocht er iets tussen komen altijd netjes een telefoontje!

Reactie van Sushi Nieuw:Heel erg bedankt voor uw begrip!

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima kwaliteit. Vooraf besteld en zelf opgehaald. Alles stond netje op tijd klaar. Goed verzorgd.

Reactie van Sushi Nieuw:Dank u wel!

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Nogmaals, mega aanrader

Reactie van Sushi Nieuw:We zijn u heel erg dankbaar!

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben weer heerlijk gegeten, we zijn erg blij dat jullie in nieuw vennep zijn. Zoooo lekker, we hadden gister avond per ongeluk een black dragon roll besteld maar ook zo lekker. Echte aanrader!

Reactie van Sushi Nieuw:Fijn om te horen dat u het lekker vondt!

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg lekker, zoals altijd! Bedankt 🙏

Reactie van Sushi Nieuw:dat vinden wij erg fijn om te horren en we zijn blij dat u er van heeft genoten !

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer fantastisch gegeten.

Reactie van Sushi Nieuw:BEDANKT!

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke gevarieerde sushi.

Reactie van Sushi Nieuw:Thanks!

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Edamme waren erg goed. Rest van de producten ook! Bezorging was ook erg goed en professioneel

Reactie van Sushi Nieuw:Fijn om te zien dat alles naar u wens ging!

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer top Netjes op afgesproken tijd. En heerlijk was het weer.

Reactie van Sushi Nieuw:We zijn heel bij dat de sushi u beviel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en vers! Nu 4x besteld en elke keer weer heerlijke!

Reactie van Sushi Nieuw:fijn dat u het lekker vond

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Sushi Nieuw:Bedankt!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke, superverse sushi!

Reactie van Sushi Nieuw:bedankt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect zoals gewoonlijk

Reactie van Sushi Nieuw:erg fijn om te horen

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Haal vaak bij jullie!! Maar wat is deze sushi lekker! Zo veel beter dan de andere sushi!! Succes deze moeilijke tijd! Ik blijf jullie steunen. Liefs xxx

Reactie van Sushi Nieuw:fijn om te horen!dat u het erg lekker vond!en bedankt voor uw steun!

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Topkwaliteit

Reactie van Sushi Nieuw:fijn dat u het lekker vond

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk vers

Reactie van Sushi Nieuw:erg bedankt

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!

Reactie van Sushi Nieuw:BEDANKT!

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima kwaliteit en met zorg bereid.

Reactie van Sushi Nieuw:erg bedankt

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi zoals altijd!

Reactie van Sushi Nieuw:fijn om te horen

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten en alles stond op tijd klaar om op te halen. Super gedaan!

Reactie van Sushi Nieuw:fijn dat alles naar wens ging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk!

Reactie van Sushi Nieuw:erg bedankt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit rijst en vis/vlees. Grootte van de sushi stukjes is ook perfect. De bezorging was precies op tijd. Gelukkig kun je bij Sushi Nieuw ook nog sushi krijgen zonder sausjes en mayonaise erover. Hou dat zo Sushi Nieuw, dan blijven wij zeker bestellen!

Reactie van Sushi Nieuw:fijn om te horen dat u blij was met uw bestelling

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk verse sushi.

Reactie van Sushi Nieuw:bedankt

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitstekende sushi voor een eerlijke prijs. Een echte aanrader. En toen het afhaaltijdstip 10 minuten was verlaat, werd ik netjes gebeld. Prima service.

Reactie van Sushi Nieuw:fijn dat u de prijs goed vond en de sushi ook

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom erg lekker !!

Reactie van Sushi Nieuw:BEDANKT!

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Gisteren Sushi gehaald, wat was dat heerlijk! Zeker een aanrader. Geweldig goede sushi voor een mooie prijs. Alles wordt erbij geleverd, stokjes, wasabi, soja en gember.

Reactie van Sushi Nieuw:erg bedankt voor deze recensie

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke verse sushi, van genoten , aanwinst in ons dorp

Reactie van Sushi Nieuw:bedankt

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima . Goed geregeld en heerlijk gegeten ! Top dus!

Reactie van Sushi Nieuw:fijn om te horen dat het lekker was

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

31-03-2020 voor het eerst besteld bij sushi nieuw. Het was echt heerlijk en super vers. Normaal gaan wij naar een restaurant uiteten, maar omdat alles is gesloten toch maar een keer besteld. De kwaliteit is echt te vergelijken en misschien nog wel beter als een restaurant. Dit was zo super vers en super lekker. Wij zijn zeker van plan nog vaker te bestellen!!

Reactie van Sushi Nieuw:fijn dat alles naar wens ging

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en stipt op tijd bezorgd, zeer aanbevolen!

Reactie van Sushi Nieuw:erg bedankt

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, goed verpakt, op tijd bezorgd met vooraf nog een bericht dat de bestelling onderweg is.

Reactie van Sushi Nieuw:erg bedankt voor deze recensie

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima service en goede prijs kwaliteit verhouding. Ze belde zelfs even op dat t 10 minuten later maar zou staan ivm de drukte. Dat is pas pro actieve service. Netjes hoor.

Reactie van Sushi Nieuw:erg bedankt dat u onze service goed vond

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Wat een super sushi is dit. Voor de prijs van de supermarkt, met 100x betere kwaliteit. echt super aanrader.

Reactie van Sushi Nieuw:bedankt dat u onze sushi lekker vond

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijk gegeten👍Super service en lekker vers! Snel weer!🍴

Reactie van Sushi Nieuw:BEDANKT!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk tegen een goede prijs

Reactie van Sushi Nieuw:fijn dat u de het lekker vonden ook de prijs goed vond

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Echt weer super lekker gegeten. Helemaal top. Sterkte is deze moeilijke tijd.

Reactie van Sushi Nieuw:erg bedankt voor u recensie

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, vers, goed kwaliteit sushi! Een min punt, ik heb een Soy saus (150ml minder zout ) besteld, maar die zat niet in.

Reactie van Sushi Nieuw:het spijt ons zeer,we hebben het zeker over hoofd gezien. en we gaan zsm contact met u op te nemen om dit op te lossen,nogmaals excuses ervoor!

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Super goede sushi echt super lekker👌

Reactie van Sushi Nieuw:fijn dat u het lekker vond

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Genoten van de lekkere verse sushi. De sushi nieuw box was goed en divers gevuld.

Reactie van Sushi Nieuw:fijn dat u het goed vond

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hoogste kwaliteit met een razendsnelle levering. Deze ondernemer heeft duidelijk hart voor de zaak. Een echte parel, probeer maar eens een keer.

Reactie van Sushi Nieuw:erg bedankt en fijn dat u onze bezorging en eten goed vond

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Perfect!

Reactie van Sushi Nieuw:bedankt

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse sushi. Netjes en optijd bezorgd.

Reactie van Sushi Nieuw:bedankt voor u recensie

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelde Sushi was heerlijk

Reactie van Sushi Nieuw:erg bedankt

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onze hoop in donkere dagen Snel en vers eten

Reactie van Sushi Nieuw:dat hopen wij ook

, 24-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! We hadden de sushibox Nieuw: aanrader!

Reactie van Sushi Nieuw:fijn dat u het lekker vond

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk

Reactie van Sushi Nieuw:erg bedankt

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker en leuke prijzen

Reactie van Sushi Nieuw:fijn dat u de sushi goed vond

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker en super vers. Prima op tijd, zelfs in deze drukke tijd. We hebben wel al in de middag besteld.

Reactie van Sushi Nieuw:fijn dat u het lekker vond

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi

Reactie van Sushi Nieuw:BEDANKT!

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere verse sushi!

Reactie van Sushi Nieuw:fijn dat u het vers vond

, 17-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastische sushi. Met zorg gemaakt en een lust voor het oog!

Reactie van Sushi Nieuw:erg bedankt voor u recensie

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Met zorg bereid en goede kwaliteit. Voor ons de beste sushi ooit!

Reactie van Sushi Nieuw:we zijn erg blj dat u onze shushi erg lekker vind

, 14-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service, snelle bezorging en heerlijke verse sushi.

Reactie van Sushi Nieuw:fijn dat u genoten heeft

, 11-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Sushi’s waren heerlijk en redelijk snel geleverd.

Reactie van Sushi Nieuw:BEDANKT!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt Heerlijk! En vers!

Reactie van Sushi Nieuw:fijn dat u het lekker vond

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede service, snelle bezorging en heerlijke, verse sushi.

Reactie van Sushi Nieuw:bedankt dat u onze service goed vond

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst hier besteld en het was super. Heerlijk eten, is netjes en op tijd geleverd. Zeer tevreden!

Reactie van Sushi Nieuw:we hopen dat u vakr komt bestellen:)

, 07-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere sushi👌

Reactie van Sushi Nieuw:BEDANKT!

, 06-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd vers en lekker. We bestellen hier vaak en de kwaliteit is altijd goed.

Reactie van Sushi Nieuw:fijn dat u het lekker vond

, 06-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel goed en lekker. Graag iets meer soya volgende keer

Reactie van Sushi Nieuw:erg bedankt voor u recencie het meer soya zullen we onthuoden

, 04-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een dik uur gewacht, maar dat was het meer dan waard!

Reactie van Sushi Nieuw:Vanwege drukte kunnen de bezorgingen wat langer duren, toch fijn dat u hebt genoten! Bedankt voor de positieve feedback!

, 04-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima kwaliteit sushi voor een redelijke prijs.

Reactie van Sushi Nieuw:Dankuwel!

, 02-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging prima op afgesproken tijd. Sushi van goede kwaliteit. Erg lekker. Gelukkig nu twee keuze in Nieuw Vennep voor sushi. Over allebei ben ik zeer te spreken. Goed voor de afwisseling.

Reactie van Sushi Nieuw:Fijn om te horen dat u tevreden bent over de kwaliteit van onze sushi, we zien u snel weer!

, 01-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer tevreden! Sushi werd snel en correct bezorgd. Inclusief mijn verzoek voor kinderstokjes en extra gember! Bezorger zei zelfs nog even dat dat er bij zat. Sushi zelf was erg lekker. Rijst was goed, verhoudingen van ingrediënten in rol was top en vis was vers van smaak.

Reactie van Sushi Nieuw:Heel erg fijn om te horen dat u tevreden bent over de kwaliteit van onze sushi, we zien u hopelijk snel weer terug!

, 01-03-2020

Kwaliteit:

Rating

De sushi ziet er fantastisch uit, en smaakt geweldig. Mooi opgemaakte schalen. Heerlijk gegeten.

Reactie van Sushi Nieuw:Heel erg fijn om te horen dat onze sushi u bevalt!

, 26-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en super aardige bezorger!

Reactie van Sushi Nieuw:Heel erg bedankt voor de lieve feedback:)

, 25-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super!

Reactie van Sushi Nieuw:Bedankt!

, 25-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top kwaliteit sushi! Mijn vriendin en ik hebben er erg van genoten, goed van smaak en niet duur. En ook nog snel! 5/5 dus!

Reactie van Sushi Nieuw:Heel erg bedankt voor de lieve feedback, tot snel weer.

, 25-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Sushi Nieuw:Bedankt!

, 25-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste sushi van omgeving haarlemmermeerl! Bestel hier wekelijks.

Reactie van Sushi Nieuw:Heel erg lief, bedankt! We zien u snel weer terug.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijk gegeten. Mooie verse produkten!

Reactie van Sushi Nieuw:Erg bedankt voor de positieve feedback, tot snel!

, 24-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Sushi Nieuw:Hartelijk bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke poke bowl tonijn en flamed zalm gegeten echt een aanrader

Reactie van Sushi Nieuw:Fijn om te horen dat u hebt genoten!

, 23-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke, vers gemaakte sushi! Aanrader .

Reactie van Sushi Nieuw:Hartelijk bedankt:)

, 22-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd zoals altijd en heerlijk vers!

Reactie van Sushi Nieuw:Heel erg fijn om te horen dat onze sushi u beviel,bedankt voor de positieve feedback!

, 18-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was heerlijk en werd mooi op tijd bezorgd. Ik zal zeker nog vaker sushi bij jullie bestellen. Het bolletje mangoijs zat alleen niet bij de bestelling, dat was wel jammer. Omdat het maar om 1 bolletje ging heb ik hier geen contact over opgenomen.

Reactie van Sushi Nieuw:fijn dat u de sushi lekker vond excusses voor de mochi

, 18-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Sushi Nieuw:BEDANKT!

, 17-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig en precies op tojd

Reactie van Sushi Nieuw:bedankt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima, de vis proefde zeer vers. Lekker!

Reactie van Sushi Nieuw:erg bedankt

, 15-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom uitstekende kwaliteit en punctuele bezorging. Uitmuntend!

Reactie van Sushi Nieuw:fijn om te horen

, 15-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon heerlijke sushi. Wij kunnen het iedere dag eten

Reactie van Sushi Nieuw:we vinden het fijn dat u het lekkervond

, 14-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel erg lekkere sushi en top service.

Reactie van Sushi Nieuw:bedankt voor u reactie

, 14-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Sushi Nieuw:BEDANKT!

, 14-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zeer snel bezorgd, heel erg lekker en goede hoeveelheid.

Reactie van Sushi Nieuw:dankuwel !

, 13-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Sushi Nieuw:BEDANKT!

, 12-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Sushi Nieuw:BEDANKT!

, 10-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering Altijd vers Altijd lekker

Reactie van Sushi Nieuw:heel erg bedankt voor u review

, 07-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ontzettend vers en puur van smaak. Een van de lekkerste so far!

Reactie van Sushi Nieuw:bedankt dat u het lekker vond

, 05-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Nog altijd van grote klasse. De service, het eten en de bediening. Grandioos!

Reactie van Sushi Nieuw:BEDANKT!

, 05-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi bezorgd op de tijd wat we hadden aangegeven. Vooral de grote rolls zijn goed van smaak. De kwantiteit prijsverhouding is ontzettend goed.

Reactie van Sushi Nieuw:BEDANKT!

, 04-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De allerlekkerste sushi! Het eten is goed en de bezorging is supersnel, alles is altijd perfect

Reactie van Sushi Nieuw:heel erg fijn om te horen Daniella we hopen dat je snel weer besteld

, 03-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was super lekker!!

Reactie van Sushi Nieuw:we zijn blij dat u het lekker vond

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het ging (helaas) al mis bij de bezorging om ongeveer 14:30, terwijl er 17:30 (aantoonbaar in de bevestiging) was opgegeven. En dan wil je van de bezorgster in ieder geval niet horen "je zult het wel verkeerd ingetypt hebben". De Nigiri was perfect, maar het zeewier van de maki was taaaaiiiii.

Reactie van Sushi Nieuw:Geachte heer van Grootveld,het spijt ons heel erg dat dit vandaag bij u is gebeurd!De bestellig was inderdaad bedoeld voor een andere klant die het graag rond 14:30 wou laten bezorgen,en een van onze collega had per ongeluk uw adres naar de telefoon van de bezorgster gestuurd en ze wist helaas niet dat dat het verkeerde adres was,en ze keek ook niet eens naar de factuur van die bestelling nadat u het duidelijk had aangegeven dat de bezorgtijd niet klopte,nogmaals onze excuses hiervoor ! Verder was uw bestelling rond 17:10 pas klaar gemaakt ,maar het is toch erg jammer dat u de maki taai vondt,ondanks dit zien we u heel graag terug!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Waarom gebakken uitjes ipv tempura bij de crispy ? Was wel lekker maar voor ons een beetje vreemd .

Reactie van Sushi Nieuw:Beste Marjan, Hartstikke bedankt voor uw review! We gaan er vanuit dat er sprake van een misverstand is,want bij Crunchbox zitten er standaard altijd gebakken uitjes,en als u de tempura crispy er in plaats van wilt kunt u altijd nog bij de opmerking aangeven,dan doen we het heel graag voor u.

, 02-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Sushi Nieuw:BEDANKT!

, 31-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en snel bezorgd!

Reactie van Sushi Nieuw:erg fijn om te horen

, 31-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Sushi Nieuw:BEDANKT!

, 31-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Sushi Nieuw:BEDANKT!

, 30-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi! Voelde mij zo verwend gisteravond. Vers en snelle levering. Dank!

Reactie van Sushi Nieuw:erg bedankt :)

, 29-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi is top ,wordt op tijd bij je thuis gebracht . Echt een aanrader

Reactie van Sushi Nieuw:Dankuwel voor de positieve feedback, we doen ons best om de sushi zo snel en vers mogelijk te bezorgen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik kreeg er helaas geen stokjes bij, maar wel heerlijke sushi

Reactie van Sushi Nieuw:het spijt ons heel erg, maar we zijn blij dat u er van genoten heb

, 27-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was super snel binnen een kwartier. Eten was lekker .

Reactie van Sushi Nieuw:We doen ons best om onze sushi zo snel en vers mogelijk te bezorgen, hartelijk bedankt voor de feedback;)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer super lekker sushi gegeten!

Reactie van Sushi Nieuw:Erg bedankt voor de lieve comment!

, 26-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Werd netjes optijd bezorgd en was zoals altijd weer heerlijk!

Reactie van Sushi Nieuw:Heel erg bedankt voor de positieve feedback en erg fijn om te horen dat het u beviel:)

, 25-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Sushi Nieuw:Dankuwel!

, 25-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Sushi en goed geholpen.

Reactie van Sushi Nieuw:Fijn om te horen dat u tevreden bent, we zien u snel terug. Bedankt!

, 25-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en netjes. Vlotte bezorging .

Reactie van Sushi Nieuw:We doen zeker ons best om onze sushi zo snel en vers mogelijk te bezorgen. Bedankt voor de postieve feedback.

, 23-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, goede prijs en snel thuisbezorgd

Reactie van Sushi Nieuw:Hartelijk bedankt voor de lieve comment!

, 21-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd geleverd. Heerlijk gegeten. Verse ingredienten. Een opmerking. De sushi kon wel in een iets groter bakje...

Reactie van Sushi Nieuw:Hartstikke bedankt voor uw advies,dat gaan we doen!

, 20-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer aardige bezorger, gisteren trouwens ook, fantastische kwaliteit eten, beste sushi’s ooit

Reactie van Sushi Nieuw:Heel erg bedankt voor de positieve reactie. We doen ons best om onze sushi zo snel en vers mogelijk te bezorgen.

, 17-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super verse sushi, met gevarieerde keuze en vooral erg lekker. Genoten! En keurig op tijd bezorgd! Een echte aanrader en aanwinst voor nieuw vennep

Reactie van Sushi Nieuw:Erg fijn om te horen dat onze sushi u bevalt. Hartelijk bedankt voor de positieve feedback, we zien u hopelijk snel weer!

, 16-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi en prima service

Reactie van Sushi Nieuw:fijn om te horen

, 14-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker en vers. De beste uit de verre omtrek

Reactie van Sushi Nieuw:bedankt voor het reageren

, 12-01-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk gegeten! Heel feestelijk.

Reactie van Sushi Nieuw:BEDANKT!

, 12-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi !!!!

Reactie van Sushi Nieuw:bedant voor u reactie.

, 09-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit! Beetje aan de prijs, maar het was echt goed! Nette levering, we waren heel tevreden.

Reactie van Sushi Nieuw:fijn om te horen.

, 07-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en snelle service!

Reactie van Sushi Nieuw:erg fijn om te horen we hopen u snel weer zien.

, 06-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super! En vers

Reactie van Sushi Nieuw:Fijn om te horen, bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top, vaste klant hier. Altijd superlekker en vers! Bezorging ook top, altijd op tijd.

Reactie van Sushi Nieuw:Heel erg bedankt voor de positieve review, we zien u snel weer terug;)

, 02-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Sushi Nieuw:BEDANKT!

, 01-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Uiteraard weer prima en met zorg gemaakt. De rolls zijn heerlijk van smaak en dit keer een box erbij besteld. Een aanrader.

Reactie van Sushi Nieuw:Hartelijk bedankt voor de positieve recensie!

, 30-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker....

Reactie van Sushi Nieuw:Hartelijk bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer een super lekker sushi gegeten. De kwaliteit is top!

Reactie van Sushi Nieuw:Fijn om te horen dat u genoten hebt, we zien u hopelijk snel terug.

, 25-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi is top en heerlijk vers

Reactie van Sushi Nieuw:Dankuwel!

, 23-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd vers Altijd lekker

Reactie van Sushi Nieuw:Zeer fijn om te horen, bedankt en tot de volgende keer

, 23-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom super verse en smaakvolle sushi’s!

Reactie van Sushi Nieuw:Erg fijn om te horen, tot snel!

, 23-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en snel bezorgd!

Reactie van Sushi Nieuw:Heel erg bedankt voor de lieve comment;)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Sushi Nieuw:Thank you!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi!! Super blij dat we in het dorp nu ook lekkere verse sushi kunnen bestellen!! Top kwaliteit!!

Reactie van Sushi Nieuw:Erg fijn om te horen, bedankt voor de lieve review.

, 19-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk sushi! Keurig op tijd bezorgd! Alles er op en er aan en was volgens mij heel vers. Enige puntje voor verbetering is de website. Wat meer plaatjes of uitleg over de gerechten zou fijn zijn!

Reactie van Sushi Nieuw:Hartelijk bedankt voor de positieve reactie, we doen zeker ons best om onze sushi zo vers mogelijk te houden. Ook erg bedankt voor de tip, we zullen er rekening mee houden;)

, 18-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd, eten was 👍

Reactie van Sushi Nieuw:Bedankt voor de review!

, 18-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi!

Reactie van Sushi Nieuw:Hartelijk bedankt!

, 18-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super kwaliteit, snel bezorgd en heel lekker. Een aanwinst voor Nieuw Vennep

Reactie van Sushi Nieuw:Heel erg bedankt voor de lieve review,we zien u hopelijk snel terug:)

, 17-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was erg lekker en een zeer snelle bezorging

Reactie van Sushi Nieuw:Heel erg fijn om te horen dat u hebt genoten,we doen ons best om onze sushi zo snel en vers mogelijk te bezorgen!

, 15-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet gewend van jullie, sushi was smaakloos en echt niet lekker. Ik en mijn vriendin waren allebei misselijk na het eten van de suhsi. Echt niet oké.

Reactie van Sushi Nieuw:Beste Martijn, spijtig om te horen dat u ditmaal niet tevreden bent over de kwaliteit van onze sushi。 We herkennen ons niet in uw review。 Al onze sushi wordt op bestelling vers gemaakt。U kunt verder contact met ons opnemen voor nadere toelichting van uw recensie。

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk, en waren lekker snel. Zeker aan te raden

Reactie van Sushi Nieuw:We doen zeker ons best om onze sushi zo vers en snel mogelijk te bezorgen, bedankt voor de positieve feedback!

, 15-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk en keurig op tijd bezorgd.

Reactie van Sushi Nieuw:Heel erg bedankt voor de lieve recensie, erg fijn om te horen :)

, 14-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch verse en smakelijke sushi!!

Reactie van Sushi Nieuw:Heel erg bedankt voor de lieve feedback:)

, 13-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Wat een heerlijke sushi, vers en prachtig gemaakt. We hebben er wederom van genoten. Betaalbare goede kwaliteit.

Reactie van Sushi Nieuw:Erg fijn om te horen dat de smaak en presentatie van onze sushi u beviel, we zien u hopelijk snel terug!

, 13-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk, goed verzorgd. Op tijd klaar.

Reactie van Sushi Nieuw:Heel erg bedankt:)

, 12-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushis waren zalig, erg vers, echt met zorg gemaakt. Ze zijn erg tevreden en gaan zeker vaker bestellen. De prijs is ook prima vergelijken met andere sushis afhaalrestauranten.

Reactie van Sushi Nieuw:Erg fijn dat u tevreden bent met de kwaliteit en prijzen van onze sushi, we zien u snel terug!

, 09-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke extreem verse sushi! Wordt echt voor je gemaakt. 5 minuutjes langer gewacht maar een lekker flesje sake gekregen. Hele lieve mensen en lekkere sushi!

Reactie van Sushi Nieuw:Heel erg bedankt voor de positieve review, fijn om te horen dat onze sushi u beviel en dat u blij bent met het flesje sake ;)

, 09-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorger was snel en super lief, sushi was heerlijk en vers. Toppers!

Reactie van Sushi Nieuw:Heel erg bedankt, tot snel;)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten!!

Reactie van Sushi Nieuw:;)

, 06-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In een woord: geweldig . Heerlijk, netjes op tijd! Helemaal top!!!

Reactie van Sushi Nieuw:Awh heel erg bedankt voor de lieve review!

, 06-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top zoals altijd, smaakvol en vers!

Reactie van Sushi Nieuw:Hartelijk bedankt!

, 05-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goede kwaliteit sushi die vers wordt gemaakt. Bezorging is op precies de van te voren gekozen tijdstip.

Reactie van Sushi Nieuw:Heel erg bedankt voor de positieve review, we zien u snel weer terug;)

, 04-12-2019

Kwaliteit:

Rating

De pok bowl met tonijn en sojasaus is mijn favoriet en is heerlijk. Alles is zo vers. Zalig. Ook alle andere sushi is heerlijk vers en wordt voor je neus klaar gemaakt! Top!

Reactie van Sushi Nieuw:We doen zeker ons best om alles zo vers mogelijk te houden, fijn om te horen dat het u beviel;)

, 03-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere verse sushi! De ebi tempura in sushi was nog warm dus dan weet je dat t net gemaakt is. Ook op tijd bezorgd!

Reactie van Sushi Nieuw:We maken onze sushi zeker vers per bestelling, bedankt voor de lieve feedback;)

, 03-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goede kwaliteit sushi! Beste in de omgeving

Reactie van Sushi Nieuw:Heel erg bedankt;)

, 03-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker sushi

Reactie van Sushi Nieuw:Thank you;)

, 01-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfecte service en heerlijke sushi. Bestelling was ook snel en gratis thuis bezorgd.

Reactie van Sushi Nieuw:Erg bedankt voor de lieve feedback, we proberen onze sushi zeker zo snel mogelijk in de beste kwaliteit te leveren;)

, 01-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sinds de opening van Sushi Nieuw afgelopen september halen wij regelmatig ons favoriete bubble tea, sushi en poke bowls. Wij zijn elke keer weer zeer tevreden met de heerlijke/verse sushi en vriendelijke ontvangst (in dit geval bezorging) Blij dat wij eindelijk kwaliteit sushi in de buurt hebben!

Reactie van Sushi Nieuw:Heel erg bedankt voor de lieve feedback, we doen ons best om alles zo lekker en vers mogelijk te houden! We zien u snel weer;)

, 01-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de 2e keer besteld bij Sushi Nieuw en onwijs tevreden. Verse producten, goede prijs / kwaliteit. Wij komen zeker terug.

Reactie van Sushi Nieuw:We zijn erg blij om te horen dat het u bevalt, we hopen u zeker vaker te zien!Heel erg bedankt voor de positieve review!

, 28-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Super lekker en goed op tijd klaar!!

Reactie van Sushi Nieuw:Heel erg bedankt voor de positieve review! We doen ons best om onze sushi zo vers mogelijk te houden:)

, 28-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Meest geweldige plek !!!

Reactie van Sushi Nieuw::)

, 27-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Wederom lekker gegeten en uitstekende kwaliteit.

Reactie van Sushi Nieuw:Zeer fijn om te horen, hartelijk bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Met collega's Sushi besteld voor een avondje overwerken. Eén collega lust geen vis en voor hem was er sushi met kip en natuurlijk vegetarische sushi. De bezorging was keurig op tijd en de sushi was erg lekker. Zeker een aanrader!

Reactie van Sushi Nieuw:Erg fijn om te horen dat het jullie beviel, we doen ons best om onze menu zo gevarieerd mogelijk te houden zodat er voor ieder wat is. Bedankt voor de positieve feedback. Tot snel!

, 25-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering Hele goede kwaliteit

Reactie van Sushi Nieuw:Erg bedankt!

, 25-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Sushi Nieuw:Dankuwel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en zeer snel geleverd.

Reactie van Sushi Nieuw:Bedankt! We zien u snel terug;)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vers en keurig op tijd. Wij hadden de box sushi Nieuw besteld. Ruim voldoende voor 2 personen en van alles wat. We gaan zeker vaker bestellen.

Reactie van Sushi Nieuw:Fijn dat u hebt genoten van onze sushi box, we hopen u vaker terug te zien!

, 23-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, verzorgde zaak

Reactie van Sushi Nieuw:Heel erg bedankt!

, 22-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top, super lekker en vers!

Reactie van Sushi Nieuw:Erg fijn om te horen, bedankt:)

, 20-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect👌

Reactie van Sushi Nieuw:Thank you! Dit is natuurlijk ook te danken aan onze topbezorgers;)

, 18-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi! We hebben enorm genoten en zullen zeker vaker bestellen😊

Reactie van Sushi Nieuw:Yess fijn dat het u bevalt, we hopen u vaker te zien!

, 17-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse sushi en prachtig gemaakt.

Reactie van Sushi Nieuw:Erg fijn om te horen, dankuwel!

, 14-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goede pokebowl

Reactie van Sushi Nieuw:Fijn om te horen dat onze pokebowl u beviel, hopelijk tot snel!

, 12-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Sushi Nieuw:Bedankt!!

, 12-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk, vers en gevarieerd. Vriendelijk personeel. Komen zeker nog terug.

Reactie van Sushi Nieuw:Heel erg bedankt, we doen zeker ons best om onze sushi zo vers mogelijk te houden. We zien u hopelijk snel weer terug!

, 11-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top kwaliteit sushi en netjes even gebeld omdat het eten 5 min later werd bezorgd. Ter compensatie nog bolletjes ijs gekregen.

Reactie van Sushi Nieuw:Hartelijk bedankt voor het bestellen bij Sushi Nieuw en de positieve feedback, we zien u snel weer terug:)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super! Alles volgens afspraak, snelle bezorging en heerlijk! Een aanrader.

Reactie van Sushi Nieuw:Fijn om te horen dat het u beviel, tot gauw!

, 09-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig! Heerlijke sushi, goede prijs en precies op tijd bezorgd! Zeker voor herhaling vatbaar😁

Reactie van Sushi Nieuw:Dankuwel voor de positieve feedback, tot snel!

, 07-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal tevreden! Netjes gebeld dat de bestelling iets later zou komen, ook nog eens een extra portie loempia’s gekregen. Herhaling vatbaar :).

Reactie van Sushi Nieuw:Fijn om te horen dat het u bevalt, bedankt voor de positieve feedback, we zien u snel weer terug!:)

, 07-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Sushi Nieuw:Dankuwel!

, 05-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onwijs lekkere sushi voor een goede prijs, daarnaast ook nog eens snel bezorgd! Echt een aanrader

Reactie van Sushi Nieuw:Erg fijn om te horen bedankt voor de positieve feedback :)

, 05-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekker sushi, nette zaak en stipt optijd

Reactie van Sushi Nieuw:Hartelijk bedankt!

, 05-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Sushi Nieuw:Dankuwel :)

, 02-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk geheten, snelle levering. Ga zo door.

Reactie van Sushi Nieuw:Fijn om te horen, we zien u snel terug!

, 29-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere, betaalbare sushi en de bezorging was snel.

Reactie van Sushi Nieuw:Erg bedankt mevrouw!

, 28-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi! Aanwinst voor Nieuw-Vennep!

Reactie van Sushi Nieuw:Heel erg bedankt, zeer fijn om te horen!

, 28-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijke sushi gegeten

Reactie van Sushi Nieuw:Heel erg bedankt, tot snel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en hele lieve mensen!! Bedankt voor het ijsje! Was ook lekker

Reactie van Sushi Nieuw:Fijn om te horen dat u hebt genoten, we zien u hopelijk snel terug;)

, 26-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tot nu toe zijn wij erg tevreden met de kwaliteit van het eten en van de bezorgservice. Keep up the good work en laat je niet verleiden om de kantjes ervan af te lopen omwille van jullie winst/verlies.

Reactie van Sushi Nieuw:Heel erg bedankt, wij zullen ons best doen om altijd de beste kwaliteit te leveren. We zien u snel terug!

, 25-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit is super, net als de service. De sushi is goddelijk, een absolute aanrader. Nu 3 x geweest en de kwaliteit is onveranderd goed. Wat mij betreft een blijver!

Reactie van Sushi Nieuw:Erg fijn om te horen dat het u bevalt, dankuwel!

, 25-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere en verse Sushi! Wauw, oprecht de lekkerste afhaal die ik tot nu toe heb geprobeerd en schappelijke prijzen. Ik word vaste klant als het zo allemaal blijft.

Reactie van Sushi Nieuw:Erg fijn om te horen, we zien u snel terug!

, 23-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de eerste keer sushi besteld. De sushi was heerlijk! Werd op tijd bezorgd aardig personeel. Wij bestellen graag nog eens.

Reactie van Sushi Nieuw:Hartstikke bedankt voor de positieve feedback, we zien u snel terug!

, 19-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima prijs/kwaliteitsverhouding. Heerlijk gegeten!

Reactie van Sushi Nieuw:Fijn om te horen dat u tevreden bent, we zien u snel terug!

, 18-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was smakelijk, ruime hoeveelheid sojasaus, en op tijd bezord

Reactie van Sushi Nieuw:Dankuwel voor de positieve feedback, we zien u graag terug!

, 17-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Super service, heerlijk eten, altijd vers gemaakt en elke keer weer geweldig.

Reactie van Sushi Nieuw:Hartelijk bedankt voor de feedback, erg fijn om te horen dat u tevreden bent! We zien u snel weer:)

, 15-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Voor de 2e keer sushi bij Sushi Nieuw besteld en weer was het erg smakelijk! Een aanrader!

Reactie van Sushi Nieuw:Hartelijk bedankt voor uw feedback!

, 14-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

SUPER!!!

Reactie van Sushi Nieuw:Hartelijk bedankt!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer perfect!

Reactie van Sushi Nieuw:Heel fijn om te horen, we zien u snel terug;)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi we hebben ervan genoten

Reactie van Sushi Nieuw:Erg fijn om te horen, bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Sushi Nieuw:Dankuwel!!

, 06-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en snel bezorgd, zeker een aanrader!

Reactie van Sushi Nieuw:Heel erg bedankt voor het bestellen bij Sushi nieuw, fijn om te horen dat u hebt genoten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse sushi, en zeer netjes opgediend! Gaan we zeker vaker bestellen.

Reactie van Sushi Nieuw:Bedankt voor het bestellen bij Sushi Nieuw, we zien u graag terug!

, 04-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, de sushi is super vers en van goede kwaliteit.

Reactie van Sushi Nieuw:Fijn om te horen dat u hebt genoten, hartelijk bedankt en we hopen u weer snel te zien!

, 02-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Sushi Nieuw:hartstikke bedankt!

, 01-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel, maar ook heerlijke sushi. Top een aanrader.

Reactie van Sushi Nieuw:Dank u wel!

, 27-09-2019

Kwaliteit:

Rating

De Pokebowls smaakten uitstekend ,alles super vers.

Reactie van Sushi Nieuw:Dank u wel!

, 26-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Sushi op de afgesproken tijd gereed. De sushi was heerlijk en erg goed verzorgd. Bediening is erg vriendelijk en voorkomend!

Reactie van Sushi Nieuw:Bedank u wel!

, 26-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Sushi Nieuw:Dank u wel!

, 26-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was heerlijk De website kan beter

Reactie van Sushi Nieuw:Heel erg bedankt voor uw tip,we gaan zeker onze best doen!

, 26-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Zowel in toelichting bij de bestelling als ook bij het afhalen gevraagd of er soja en wasabi bij zit. Een duidelijke ja was het antwoord. Toen we thuis kwamen bleken we een flinke hoeveelheid sushi te hebben zonder wasabi, sushi zonder wasabi is echt niet ok, we baalden hier dan ook flink van.. Ook vonden we de rollen erg dik waardoor je meer rijst proeft dan inhoud.

Reactie van Sushi Nieuw:Het spijt ons heel erg we hebben het over het hoofd gezien, en we willen ons excuses aanbieden voor het ongemak. We zullen proberen om volgende keer beter op te letten

, 25-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super vers, heerlijk eten.

Reactie van Sushi Nieuw:Erg fijn om te horen, bedankt voor de feedback!

, 24-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel, lekker en niet al te duur! Fijne nieuwe toevoeging in Nieuw Vennep!

Reactie van Sushi Nieuw:Hartstikke bedankt!

, 22-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, lekker vers en niet te duur! Wij gaan zeker vaker bestellen.

Reactie van Sushi Nieuw:Bedankt voor uw review!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, super vers en veel keuze. Lekkerder dan in een restaurant echt een aanrader!

Reactie van Sushi Nieuw:We zijn heel blij dat onze sushi u bevalt, bedankt voor het bestellen!

, 14-09-2019

Kwaliteit:

Rating

In 1 woord geweldig!

Reactie van Sushi Nieuw:Bedankt voor het bestellen en het achterlaten van deze lieve review! We hopen dat u genoten heeft!

, 14-09-2019

Kwaliteit:

Rating

In een woord perfect, een enorme aanwinst voor Nieuw Vennep. De sushi schotel was super vers, en de smaken geweldig, smaak bommetjes in je mond.

Reactie van Sushi Nieuw:Bedankt voor het bestellen! We doen zeker onze best om onze sushi zo vers mogelijk aan onze klanten te leveren! We hopen dat het gesmaakt heeft!

, 13-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Super lekker!

Reactie van Sushi Nieuw:Dankuwel! We hopen dat het gesmaakt heeft!

, 13-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Was echt lekker! Hoe sushi moet zijn. Voor herhaling vatbaar. Eindelijk een goeie sushi in het dorp.

Reactie van Sushi Nieuw:Hartelijk dank voor dit grote compliment! We hopen dat het gesmaakt heeft!

, 12-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke poke bowls en zeer vriendelijke bezorging.

Reactie van Sushi Nieuw:Dankuwel voor het achterlaten van deze beoordeling! We hopen dat u genoten heeft!

, 10-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Wat een aanwinst! Heerlijke royaal gevulde pokebowls met verse ingrediënten. Spartelverse sashimi goede wasabi en gembe. Wij gaan zeker vaker halen. Winkel ziet er ook mooi en schoon uit’

Reactie van Sushi Nieuw:Hartelijk bedankt voor het bestellen! Super fijn om te horen dat uw bestelling naar wens was!